Grijze Tunturi PL80 single pulley station - Krachtstation - Lat Pulley - Wandmontage

1 259,01 929,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Grijs/Zwart Zwart

Over Grijze Tunturi PL80 single pulley station - Krachtstation - Lat Pulley - Wandmontage

Dit is het complete basistoestel voor krachttraining. Of je een beginner bent, een meer gevorderde fitnesser of als je een toestel zoekt voor revalidatie of fysiotherapie. Ga voor sterke, mooi gevormde spieren met het Tunturi PL80 pulley station.

De voordelen van het Tunturi PL80 single pulley station
✓Full body work-out met de handige trainingstools
✓Compleet basistoestel voor krachttraining thuis, fysiotherapie of revalidatie
✓Weerstand stapsgewijs instelbaar van 0 tot 24 kg.

Complete training van rug, armen en benen
Bij dit pulley station horen handige trainingstools zoals een korte, rechte stang, een lat pull stang en 2 losse handgrepen. De instelmogelijkheden van de PL80 en een slim gebruik van deze tools bieden je de mogelijkheid om een breed scala aan oefeningen te doen. Dat maakt van de Tunturi PL80 je ideale trainingspartner.

Dit krachtstation heeft een maximale weerstand van 24 kg. De weerstand is instelbaar vanaf 0 kg in 4 stappen van 0,5 kg. Vanaf 2 kg train je in stappen van 2 kg. Dit laat je toe om te starten met minimale weerstand en zeer gecoördineerd en geleidelijk op te bouwen. Met name bij revalidatie en fysiotherapie is dit van belang.

Wil je graag je rug, armen en benen thuis versterken? Met de PL80 train je verschillende spiergroepen op jouw tempo in je eigen, vertrouwde omgeving. Ongeacht je eigen lichaamslengte ondersteunt dit apparaat jou bij jouw work-out. Bij thuisinstallatie voorzie je voldoende ruimte: minimaal 2,50 m op 2,50 m vloeroppervlakte, de pulley zelf is 2,46 m hoog. Installeer de pulley enkel aan een stenen of betonnen muur.

Het robuuste frame zorgt voor een stoere uitstraling. Door de bewegende onderdelen, de verstelbare hoogte en de verschillende trainingstools varieer je moeiteloos in je oefeningen. Je stelt vlot een full body work-out samen.

Ga voor de full body work-out met de Tunturi PL80. Bestel nu en begin gauw te trainen!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmetingen: L: 70 cm. B: 40 cm. H: 246 cm.
• Inclusief gewicht platen: 11 x 2 kg. en 4 x 0,5 kg.
• Inclusief korte stang, lange stang en 2 losse handgrepen
• Frame: staal
• Maximale belasting: 120 kg
• Gewicht: 56,5 kg

Materiaal:
Plastic,  Staal
Voorraad: