Tuff Guy Sports Tuff Guy - Military groen Nylon PRO Lifting Belt - Gewichthef Riem - Geschikt voor Functional Fitness, Olympisch Gewichtheffen en CrossFit - XS

54,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Groen Kaki groen,zwart,Khaki,Military Green military

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Tuff Guy Sports Tuff Guy - Military groen Nylon PRO Lifting Belt - Gewichthef Riem - Geschikt voor Functional Fitness, Olympisch Gewichtheffen en CrossFit - XS

The Real Deal
Gemaakt voor mensen die hard gaan. Deze Belt kan het allemaal aan.

Made By Pro's
Deze belt is ontstaan uit een samenwerking met echte Crossfit Toppers. Perfect dus voor WOD's, deadlifts, Squats & Olly's etc.

Uitegerust met Features
Onze Pro belt zit stampvol nieuwe features. Hij is o.a. uitgerust met een Special Buckle, Ripstop Fabric, Customisable Patch deeltje, extra brede velcro,...

Onze Tuff Guy - PRO Nylon lifting Belt de perfecte partner tijdens WOD's, Ollie Lifts en Powerlifts. De belt is gemaakt in samenwerking met diverse Top Atleten binnenin de Crossfit/Functional fitness scene. De belt werd van de grond af opgebouwd met super duurzame en kwalitatieve materialen.

Onze Pro Belt is een ultra lichtgewicht met een straight profiel van 10CM. Dit zorgt voor excellente bewegelijkheid zonder in te boeten op steun. De buitenkant werd voorzien van Rip-Stop fabric om het scheuren van de riem onder zware last tegen te gaan. Met andere woorden hij is gebouwd als een tank!

Verder werd er ook een gebruik gemaakt van een Webbing Belt Buckle met Roller. Deze is dubbel in gebruik. Met de roller kan gegarandeerd de strakheid van de riem vliegensvlug aangepast worden. Door de toevoeging van de webbing kan de belt toegespand worden waardoor de velcro helemaal niet meer hoeft te gebruikt te worden. Extra handig op termijn!

Maar ook de velcro werd aangepast. De velcro spant bijna over de volledige breedte van de riem. Dit om snelheid en stevigheid te bevorderen tijdens de workout. Ook werd een Patch Area voorzien. Hierdoor kan de belt gecustomized worden naar wens. Hij wordt standaard met 1 Patch geleverd.

Ben je een beginner of een ervaren competitor? Maakt niet uit! Iedereen heeft baat bij het regelmatig gebruik van een kwaliteitsriem zoals de Pro Nylon.

Het biedt de nodige ondersteuning voor zowel de lage rug als voor de buikspieren. Onze belt helpt bij serieuze letsels maar kan ook knagende spierpijn en ongemakken voorkomen.

Waar wacht je nog op? Go crush the competition!

Rock it like a PRO!

SIZING:
XS: 76.5CM -85CM Buikomtrek
Small: 83CM- 96CM Buikomtrek
Medium: 91CM- 105CM Buikomtrek
Large: 105CM- 115CM Buikomtrek