Groene Tuff Guy Sports Tuff Guy - Professionele Knee Sleeves- Camouflage- Large -5mm- Heavy Duty Support en Hulp bij Fitness, Bodybuilding, Powerlifting, Gewichtheffen en Crossfit

69,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Groen zwart,groen,wit,camouflage camouflage

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Tuff Guy Sports Tuff Guy - Professionele Knee Sleeves- Camouflage- Large -5mm- Heavy Duty Support en Hulp bij Fitness, Bodybuilding, Powerlifting, Gewichtheffen en Crossfit

Kwaliteit

Onze Tuff Guy Knee Sleeves worden gemaakt van een hoogwaardig neopreen en een liner van Lycra. Ze hebben een dikte van 5mm.


Tuff Support

Onze sleeves zorgen voor een krachtige stabilisatie en ondersteuning. Zo is het mogelijk om de nieuwe PR in alle veiligheid te doen.
Comfortabel

Onze Tuff Sleeves hebben een anatomische fit. Eenmaal aan voorkomt ons design beweging tijdens het liften.
Onze kwalitatieve Tuff Guy Knee Sleeves van 5mm zorgen voor een sterke ondersteuning en ongekende beweging.

De 5mm dikke knee sleeve biedt een krachtige stabilisatie en ondersteuning tijdens lifts. Zo is het mogelijk zware Sets, PR's en WOD's veilig uit te voeren.

Onze Sleeves, opgebouwd met een voorgevormde en dubbele zijnaad, zorgen voor een stevige en anatomische fit tijdens lifts. Ook bij andere mobiele oefeningen zullen onze Sleeves hun plaats rond de knieën perfect bewaren. Op die manier bieden ze een geoptimaliseerd support.

Het nut van goede Knee Sleeves, zoals onze Tuff Sleeve, is wetenschappelijk bewezen en daarom dan ook supernuttige aankoop.

Onze sleeves kunnen helpen om zaken zoals slijtage, verwondingen en overbelastingen te voorkomen.

Kortom, onze Sleeve biedt sterke stabiliteit, compressie, warmte en rebound tijdens het liften en zijn dus onmisbaar voor de vervente sporter.

Materiaal:
neopreen
Voorraad: