Finnlo Fitness Finnlo Maximum Inspire Squat Rack met Optrekstang

799,-
De beste prijs bij Fitnessapparaat NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Finnlo Fitness Finnlo Maximum Inspire Squat Rack met Optrekstang

U legt als krachtsporter de focus op de basis: samengestelde oefeningen (“compounds”) voor snel en efficiënt sterker worden, spiermassa opbouwen en vet verliezen. De ideale tool om deze oefeningen uit te voeren is dit nieuwe squat rek van Inspire. Met 7 verschillende hoogtes om uw halterstang op te plaatsen en 2 verplaatsbare safety spotters kunt u alle oefeningen feilloos uitvoeren, ongeacht uw lengte. Ga ervoor en leg uzelf nieuwe uitdagingen voor. Met een maximale belasting van maar liefst 270 kg hoeft u niet bang te zijn dat dit rek gaat wiebelen. U krijgt stevige en sportschoolwaardige apparatuur in huis.

Bijkomend voordeel van dit rek is de geïntegreerde chin-up stang met een maximaal gebruikersgewicht van maar liefst 120 kg. Door de licht gekrulde stang vindt u vanzelf de ideale positie van uw handen om de perfecte pull up uit te voeren terwijl u gebruik maakt van uw eigen squat rack.

Voeg een trainingsbankje toe voor zelfs nog meer trainingsmogelijkheden. Wij raden de Inspire Trainingsbank aan. Hiermee kunt u bench press, shoulder press en vele andere oefeningen toevoegen aan uw eigen homegym.

Het rek is tevens voorzien van vier verschillende opbergstangen voor halterschijven van 30 mm met een maximale belasting van 90 kg per stuk. Olympische schijven met een diameter van 50 mm passen ook. Tevens heeft u de mogelijkheid om één halterstang op te bergen. Om optimaal gebruik te maken van het rek raden we een stang aan van minimaal 198 cm lang.

Let op – alle halterstangen en gewichten zijn optioneel verkrijgbaar, deze worden niet meegeleverd.

Een overzicht van specificaties:

Massief stalen frame
Gunrack met 7 verschillende hoogtes
Twee in hoogte verstelbare safety stoppers
4 opbergmogelijkheden voor 30 mm halterschijven (50 mm halterschijven passen ook) met 90 kg maximale belasting per stang
1 opbergmogelijkheid voor een halterstang
Binnenmaat van 108 cm
Maximale belasting: 270 kg
Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm): 124 x 170 x 200
Netto gewicht: 63 kg
Kleur: antraciet
Afmetingen in doos (L x B x H in cm): 214 x 54 x 20
Bruto gewicht: 69.40 kg