Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 4 - Zwart

749,- 499,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 4 - Zwart

De {Home Gym - Focus Fitness Unit 4} is een zeer complete Home Gym die speciaal ontwikkeld is voor thuis fitness. De verstelbare rugleuning en zitvlak zorgen ervoor dat de Home Gym perfect aansluit op je lichaam. Dit maakt de Focus Fitness Unit 4 zeer interessant en erg gebruiksvriendelijk. Met de Unit 4 Home Gym is het zelfs mogelijk om Ab Crunches uit te voeren.
Gevarieerde spiergroepen en oefeningen Met meer dan 30 verschillende oefeningen is de Focus Fitness Unit 4 een compleet en veelzijdig multistation. Met deze Home Gym van Focus Fitness train je het gehele lichaam met slechts één apparaat. Door de extra (derde) pulley in het midden van de Home Gym kun je vele extra oefeningen uitvoeren. Ideaal voor het trainen van de rug, armen en buik. Verder zijn er nog tal van anderen oefeningen mogelijk, waaronder:

  • Borst - Bench Press, Incline Bench Press, Cable Crossover (Single) en Low Fly
  • Rug - Mid Row, Low Row, One Arm Row, Standing Cable Row en Front en Back Lat Pull-Down
  • Armen - Triceps Push Down, Triceps Extension, Overhead Biceps Cable Curl en Standing Cable Curl
  • Benen - Leg Extension, Leg Curl, Hip Abduction en Glute Kick
  • Buik - Abdominal Crunch en Cable Crunch with Twist
  • Schouders - Shoulder Press, Upright Row, Shrugs, Front Raise en Lateral Raise

Standaard bijgeleverd De Unit 4 van Focus Fitness wordt geleverd met diverse accessoires:
  • 70 kg aan gewichtsblokken. Door het ingenieuze katrollensysteem wordt het gewicht verdubbeld tijdens de training. Hierdoor kun je bepaalde oefeningen met 140 kg aan weerstand uitvoeren.
  • Lange Lat Pulley
  • Korte Lat Pulley
  • Enkel Strap
  • 2x Korte Single Grips
  • 2x Lange Single Grips
  • Klokje waarop je de tijd, het aantal oefeningen per set en calorieën kunt aflezen.
Doordat je de hoogte van de zitting zelf kun instellen, zorg je voor de perfecte lichaamshouding om te trainen. Het bovenste gedeelte van de rugleuning en het Bench Press gedeelte is verstelbaar waardoor je omgekeerd op de Home Gym plaats kunt nemen. Vervolgens kun je bijvoorbeeld de Low Row en Rare Back oefening doen.
Uitbreidingsmogelijkheden Om nog meer voordelen uit de Unit 4 van Focus Fitness te halen, zijn er een aantal producten verkrijgbaar die uitstekend geschikt zijn om de Home Gym mee uit te breiden. Denk hierbij aan de gebogen Lat Pulley trekstang, de dubbele handgreep en een triceps touw. Kijk voor meer uitbreidingsmogelijkheden in onze categorie kabelgrepen.
Sterk materiaal De stalen constructie is gemaakt van extra dik staal en de gebogen voetsteunen zorgen voor extra stabiliteit en sterkte. De katrollen zijn voorzien van kwalitatieve kogellagers en de verstevigde kabels zijn omhuld met nylon. Tevens hebben de katrollen extra Cable Guards waardoor de kabels niet uit de katrol kunnen rollen en kunnen beschadigen. Als je kijkt naar de unieke features zoals de verstelbare stoel, de extra pulley, meer gewicht en verfijnde afwerking, kun je alleen maar lyrisch zijn over de Focus Fitness Unit 4. Naast deze vele voordelen heeft de Focus Fitness Unit 4 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Unit 4 Home Gym is dus de perfecte Home Gym voor thuisgebruik.