Spirit Fitness Home XBR25 Recumbent Bike - Ligfiets - Gratis trainingsschema

1 445,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Spirit Fitness Home XBR25 Recumbent Bike - Ligfiets - Gratis trainingsschema

  • Hoogwaardige ligfiets-hometrainer van kwaliteitsmerk Spirit Fitness;
  • Train uiterst effectief & veilig;
  • Ergonomisch & comfortabel ontwerp;
  • Profiteer van de beste garantievoorwaarden;
Ben jij op zoek naar een hometrainer van hoge kwaliteit om aan jouw dagelijkse trainingsbehoefte te voldoen? Dan is de XBR25 een geschikte keuze. Dankzij zijn vele inbegrepen opties is de XBR25 geschikt voor zowel beginners als gevondenen. De unieke voordelen van de XBR25 Trainen met behulp van de XBR25 brengt een aantal unieke voordelen met zich mee. Spirit Fitness heeft bij de ontwikkeling van deze hometrainer gekozen voor een zo ergonomisch mogelijk ontwerp. Er is zeer zorgvuldig nagedacht over de zithouding en de contactplekken met het lichaam. Zo is de zithouding horizontaal verstelbaar, zodat je jouw ideale zitpositie aan kunt nemen. De zitplek en de rugsteun zijn voorzien van een zachte padding. De rugsteun staat iets naar achter gebogen, voor een ergonomische trainingservaring. De XBR25 is een goede keuze voor sporters die het risico op blessures ten alle tijden zo laag mogelijk willen houden. Dankzij de zit/lig houding en het natuurlijke bewegingspatroon heb je geen last van hoge schokimpact op gewrichten en botten. Om pijn in de knieën en voeten te voorkomen zijn de pedalen met 2 graden inwaarts gekanteld. Onder andere om deze redenen is deze ligfiets ook uitstekend geschikt voor minder valide sporters, sporters op leeftijd of revaliderende sporters. Alles wat je nodig hebt

Spirit Fitness heeft aan alle opties gedacht. Zo bevat de XBR25 een overzichtelijk en makkelijk te bedienen 19CM scherm.Op het scherm lees je eenvoudig al jouw trainingsgegevens af, zoals 'Snelheid', 'Tijd', 'Afstand', 'Calorieverbruik', 'Rondes', 'Hartslag', 'Trainingsprogramma', etc. Je hebt de keuze uit 4 voorgeprogrammeerde programma's, 1 HRC programma en een manueel instelbaar programma. Via de handgrepen aan de zijkant kan jouw hartslag tijdens de training effectief gemeten worden. Om het comfort helemaal compleet te maken is de XBR25 voorzien van een ingebouwde ventilator waarmee je jezelf koel kunt houden tijdens het trainen.

Garantie

Met de XBR25 profiteer je van de allerbeste Spirit Fitness garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de XBR25 hieronder.

Kader: Levenslang
Onderdelen: 2 jaar

Door zijn hoge waarde binnen het prijssegment is de XBR25 uitermate geschikt voor de beginnende én regelmatige sporter. Het natuurlijke & ergonomische ontwerp is dit toestel ook voor minder valide sporters of senioren geschikt. Zoek jij een echte kwaliteits-hometrainer tegen een relatief lage prijs? Dan is de XBR25 uit het juiste hout gesneden. Dankzij de goede Spirit Fitness garantievoorwaarden en de kwalitatieve onderdelen weet je zeker dat je voor de lange termijn een uitstekende hometrainer hebt waarop je echt kunt bouwen. Bestel de Spirit Fitness XBR25 vandaag nog.

Materiaal:
Verchroomd staal
Voorraad: