Zwarte Halterbank - VirtuFit Verstelbare Fitnessbank Compact

149,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Halterbank - VirtuFit Verstelbare Fitnessbank Compact

De VirtuFit Verstelbare Halterbank Compact is een ruimte besparend toestel dat je na het sporten opklapt zodat hij nooit in de weg staat. Deze stabiele halterbank garandeert je veiligheid met een stevige stalen constructie die tot 180 kg belastbaar is. De 5 cm dikke kussens houden je training comfortabel. De VirtuFit Halterbank Compact is 126 x 50 x 90 - 110 cm groot en afgewerkt met een stijlvolle zwarte poedercoating. Hij is snel en gemakkelijk te monteren.

Bankdrukken Deze halterbank heeft een haltersteun die je in hoogte verstelt om comfortabel te bankdrukken. Onder beide haltersteunen zit een aflegpunt voor als je aan het einde van een zware training de haltersteun niet meer haalt. De haltersteunen zijn belastbaar tot 180 kg. Op deze halterbank kan je zowel een 30 mm als een 50 mm halterset gebruiken. Beiden passen in de haltersteun en op het aflegpunt.

Andere oefeningen op de verstelbare halterbank De bank van de VirtuFit Halterbank Compact is verstelbaar in twee standen, horizontaal en schuin. De schuine stand gebruik je niet alleen om in een hoek te bankdrukken, maar ook om je buikspieren te trainen. Zo voer je crunches en sit ups uit met je voeten in een verhoogde positie. Deze halterbank heeft ook dip handvaten om chest dips en triceps dips uit te voeren. Deze oefeningen helpen je om je triceps, borst en schouders te trainen met je eigen lichaamsgewicht.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.