Zwarte Halterbank - VirtuFit Multifunctionele Fitnessbank Deluxe

399,- 199,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Halterbank - VirtuFit Multifunctionele Fitnessbank Deluxe

Train thuis als een professional met de VirtuFit Multifunctionele Halterbank Deluxe. Met deze halterbank maak je een volledige krachttraining mogelijk. De verstelbare rugleuning, preacher pad en haltersteunen maken het gemakkelijk om je oefeningen af te wisselen. De 5 cm dikke kussens van de rugleuning en zitting zijn ontworpen om het gewicht van intensieve oefeningen goed op te vangen. Voeg je eigen halterstang en 30 mm schijven toe en ontdek de mogelijkheden. De VirtuFit Halterbank Deluxe is 188 x 120 x 110 cm groot en belastbaar tot 250 kg.

Bankdrukken Bij een halterbank denk je in de eerste plaats aan bankdrukken. Stel de rugleuning vlak en zet de haltersteunen op een lage stand voor een goede positie. Schuin bankdrukken is ook geen probleem. Hiervoor zet je de haltersteunen iets hoger en kies je een comfortabele hoek voor de rugleuning. Het in hoogte verstelbare preacher pad aan de voorkant gebruik je voor preacher curls. Deze oefening is fantastisch voor je biceps. Het preacher pad helpt je om je armen te stabiliseren en je biceps te isoleren. Andere spiergroepen bewegen dan niet mee met de oefening waardoor je biceps heel effectief worden getraind. Vooraan het preacher pad zit een aflegstandaard om je halterstang op te leggen als je aan het einde van je oefening zit.

Andere oefeningen op de VirtuFit Halterbank Deluxe Wil je meer arm training? Zet de haltersteunen hoog om ze als dipstation te gebruiken. Dippen is een hele goede oefening om je triceps te trainen. Aan de achterkant van de halterbank zit een developer module om je buikspieren te trainen. Haak de meegeleverde kabel aan deze module en houd het andere einde vast tijdens je crunches. Deze module heeft een pin om halterschijven op te hangen en zo je oefeningen verder te verzwaren. De developer module kun je omwisselen met de preacher pad. Aan de voorkant verandert deze module in een leg developer. Hiermee voer je leg extensions en leg curls uit. Dit zijn goede oefeningen om je bovenbenen te trainen. Ook op deze positie gebruik je halterschijven om de developer zwaarder te belasten.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.