Halterbank - Body-Solid Decline Halterbank SDB351G

895,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Halterbank - Body-Solid Decline Halterbank SDB351G

De {Halterbank - Body-Solid Decline Halterbank SDB351G} komt uit de professionele lijn van Body-Solid. Dankzij het extra comfort en de stabiliteit kun je geheel veilig jouw borstspieren trainen.
Specificaties De Body-Solid Decline Bench Press is ontworpen om te trainen met maximale kracht. Mede hierdoor kun je efficiënt trainen tot 200 kg. Verder is de bekleding dubbel gestikt, de zinkplaat 6 mm en het rek voorzien van 3 verschillende posities voor sporters met verschillende lengtes. Ook de beensteunen zijn verstelbaar zodat de halterbank perfect aansluit op je lichaam.
Decline Bench Press Decline bankdrukken is een nuttige compound oefening waarbij je verschillende grote spiergroepen aan het werk zet. De spiergroepen die je voor het bankdrukken gebruikt zijn onder andere: borstspieren, schouderspieren, triceps, biceps en rugspieren. Voornamelijk de lagere delen van je borst worden met decline bankdrukken getraind.
Let op: deze halterbank wordt geleverd zonder halterstangen en/of halterschijven. Deze zijn natuurlijk wel bij Betersport te bestellen.