Zwarte VirtuFit Verstelbare Vinyl Dumbbell - Gewichten - Fitness - 15 kg

26,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte VirtuFit Verstelbare Vinyl Dumbbell - Gewichten - Fitness - 15 kg

Start nu je krachttraining met de VirtuFit Vinyl Dumbellset 15 kg! Dumbells worden namelijk beschouwd als de basis van krachttraining. Ze zijn te gebruiken voor oneindig veel oefeningen voor je rug, nek, triceps, biceps, schouders en borst. Wat veel mensen niet weten is dat ook tijdens het trainen van je benen een dumbellset goed te gebruiken is. Zet spanning op je hamstring, bovenbenen of kuiten en gebruik de dumbbells van VirtuFit om het te verzwaren. Wanneer je net begint met krachttraining is het aan te raden om niet gelijk te zwaar te beginnen. Dit kan namelijk zorgen voor overbelasting van de spier en uiteindelijk blessures.

Veelzijdigheid Een belangrijk voordeel van de vinyl dumbellset is dat hij vele malen goedkoper is dan de meeste apparaten en dat terwijl je dezelfde oefeningen uit kunt voeren. Sterker nog, het is met sommige oefeningen zelfs beter om ze uit te voeren met dumbells, omdat je hierdoor ook meteen je balans en houding traint. Daarnaast is deze dumbbellset gemaakt van vinyl en beton. Het vinyl ligt erg goed in je hand. Dit resulteert in extra grip en dat maakt de training prettiger. Beton is een goedkoop materiaal om de schijven van gewicht te voorzien. Door het gebruik van beton is deze dumbellset goedkoper dan andere dumbell sets.

De VirtuFit 15 kg dumbellset bestaat uit de volgende onderdelen:
- 4 vinyl halterschijven 25mm van 2,5 kg.
- 2 vinyl halterschijven 25mm van 1,25 kg.
- 2 vinyl halterschijven 25mm van 1 kg.
- 2 schroefsluitingen.
- 1 dumbellstang met een diameter van 25 mm en 750 gram.

Garantie Het pluspunt hiervan is dat je zelf kan kiezen wat voor jou comfortabel traint. Met de bijgeleverde sluiters zijn de sets eenvoudig verstelbaar. Op alle onderdelen geniet je van 2 jaar garantie. Het is wel belangrijk om tijdens gebruik de schroefsluitingen goed vast te draaien voor je eigen veiligheid. De kans bestaat dat wanneer je uit balans raakt, de dumbbell(s) schuin komen te staan, waardoor de schijven eraf kunnen glijden.

Dumbbells met extra beschermlaag De halterschijven van de VirtuFit Dumbbells zijn zeer sterk en zijn daarnaast behandeld met een beschermende olie. Deze olie voorkomt dat het materiaal uitdroogt en scheurt. Dankzij deze beschermende behandeling van het vinyl en de 2-jarige garantie kun je jarenlang ongestoord trainen met deze dumbbells. Door de olie kunnen de dumbbells wat vettig aanvoelen. Je kunt ze echter gemakkelijk afnemen met een doekje.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: