Zwarte VirtuFit Hexa Dumbbell Pro - 15 kg - Per Stuk

38,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Chroom zwart,chroom

Over Zwarte VirtuFit Hexa Dumbbell Pro - 15 kg - Per Stuk

VirtuFit Hexa Dumbells zijn gemaakt van een verchroomd stalen handvat, gietijzeren koppen en een rubberen beschermlaag. Deze fitness gewichten zijn duurzaam en slijtvast. Het rubber beschermt zowel de dumbbell als de vloer tegen beschadigingen en zorgt voor een lange levensduur van de dumbbell. De zeshoekige vorm van de VirtuFit Hexa Dumbell voorkomt dat de dumbbells wegrollen. Vanwege deze eigenschappen kiezen veel dumbell gebruikers voor de hexa dumbbells.

Dumbells zijn de meest gebruikte artikelen voor krachtsport. Met deze veelzijdige fitness gewichten voer je een enorme hoeveelheid oefeningen uit waarmee je bijna iedere spiergroep in je lichaam traint. Een dumbelloefening is niet alleen goed voor het vergroten van je spieren, maar ook voor het verhogen van je uithoudingsvermogen en het trainen van je balans. Daarnaast helpt een dumbellset je met afvallen. Grotere en sterkere spieren verbruiken meer energie waardoor ze meer calorieën verbranden. Daarnaast moeten spieren zich herstellen in ruststand waardoor ze nog steeds calorieën verbranden.

Dumbbells zijn ook goed bruikbaar voor beginnende fitness liefhebbers en recreatieve sporters. Informatie over de uitvoering en het effect van oefeningen is gemakkelijk op te zoeken. Veel oefeningen zijn heel eenvoudig uit te voeren. Tegenwoordig zie je ook veel ouderen dumbells kopen om thuis hun spieren te onderhouden en zo langer gezond te blijven.

Op VirtuFit Hexa Dumbells zit 2 jaar garantie.

VirtuFit

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
rubber
Voorraad: