VirtuFit Dumbbellstang - Halterstang - met Schroefsluiting - 30 mm - 35 cm

14,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over VirtuFit Dumbbellstang - Halterstang - met Schroefsluiting - 30 mm - 35 cm

Deze VirtuFit Dumbbellstang - Halterstang - met Schroefsluiting - 30 mm - 35 cm is ideaal om je spieren te versterken en kracht te ontwikkelen. Combineer deze stang met een aantal halterschijven en bepaal zelf met hoeveel kg je gaat trainen, tot een maximum van 50 kg. Dit is vele malen goedkoper dan losse dumbells van alle mogelijke gewichten te verzamelen. En het is veel compacter en gemakkelijker op te ruimen.

✓ Versterkt spieren
✓ Ontwikkelt kracht
✓ Goedkoper alternatief
✓ Compact en gemakkelijk op te ruimen
✓ Veilige sluiting Materialen De VirtuFit Dumbellstang schroef 30 mm is gemaakt van staal en heeft een chroom kleur. Het schroefdraad van deze dumbellstang garandeert een volledig veilige sluiting. Het is ook onder de meest ongunstige omstandigheden onmogelijk dat de sluiting los schiet en schijven van de stang vallen. Deze stevige en slijtvaste stang heeft 2 jaar garantie.

Deze dumbellstang is 35 cm lang. Het binnen gedeelte is 15 cm en aan beide zijdes zit 10 cm. Deze stang weegt 2 kg en kan tot 50 kg worden belast.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.