Zwarte Lifting Belt Virtufit - Gewichthefriem - Nylon Powerlift riem - S/M

28,90 17,90
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Lifting Belt Virtufit - Gewichthefriem - Nylon Powerlift riem - S/M

De VirtuFit Nylon Lifting Belt is de perfecte halterriem voor iedereen die goede ondersteuning wil tijdens zijn krachttraining, maar comfort en gemak erg belangrijk vindt. Deze nylon halterriem is lichter en dunner dan een professionele lederen lifting belt en is gemaakt van ademend materiaal, waardoor je hem nauwelijks opmerkt tijdens je trainingen. Daarnaast is hij gezien van een zeer efficiënt klittenbandsysteem, zodat je hem snel om en af doet tussen je oefeningen.

Ondersteunende en stabiele lifting belt
De VirtuFit Nylon Lifting Belt heeft een breedte van 10 cm. Dankzij deze breedte biedt hij goede ondersteuning en houdt hij je rug- en buikspieren stabiel. Met deze lifting belt verklein je de kans op blessures aanzienlijk en haal je ook nog eens het meeste uit jouw workout. De binnenzijde is tevens voorzien van zacht materiaal voor een extra comfortabele training.

Efficiënte klittenbandsluiting
Even switchen van oefeningen? Deze nylon halterriem van VirtuFit bevestig je binnen no-time rond je middel en verwijder je ook weer binnen enkele seconden. De uiteinden van de riem zijn namelijk voorzien van een stevige stalen gesp en een handige klittenbandsluiting.

Maatvoering van de halterriem
Om goede ondersteuning te bieden, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. De VirtuFit Nylon Lifting Belt is verkrijgbaar in 2 maten:

  • S/M: lengte van 121 cm
  • L/XL: lengte van 143 cm
Om de juiste maat te bepalen, meet je de omtrek van je taille met behulp van een meetlint. Meet je taille tussen je ribben en je heupen. De omtrek van je taille bepaalt de maat die je nodig hebt.

Maat Omtrek S/M 74 - 94 cm L/XL 84 - 110 cm

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. Test

Materiaal:
Nylon
Maat:
S/M
Voorraad: