Lifting Straps - VirtuFit Padded Lifting Straps - Katoen - Zwart

6,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Lifting Straps - VirtuFit Padded Lifting Straps - Katoen - Zwart

Voorkom gripverlies met deze VirtuFit Padded Lifting Straps. De VirtuFit lifting straps zijn gemaakt om jou te ondersteunen tijdens het gewichtheffen. Vooral bij zware deadlifts zijn deze straps onmisbaar, maar ook tijdens pull ups en barbell rows kun jij straks niet meer zonder.

Extra lang en volledig instelbaar Door te trainen met de VirtuFit Lifting Straps creëer je meer grip tijdens je oefeningen en ben je in staat om je workouts verder te intensiveren. De straps hebben een totale lengte van 58 cm. Deze lengte zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is voor een lange en sterke omwikkeling. De straps zijn daarnaast volledig instelbaar, zodat iedereen ze past. Plaats de straps rond je polsen en trek deze strak voor de perfecte fit.

De VirtuFit Padded Lifitng Straps zijn, zoals de naam al zegt, voorzien van padding. Deze padding bestaat uit 5 mm dik foam. Dankzij de padding ervaar je meer comfort tijdens je oefeningen en voorkom je irritaties en knellingen.

Materiaal Lifting Straps Het katoen waarvan de straps zijn gemaakt, zorgt ervoor dat ze niet afglijden. Ook niet bij transpireren. Daarnaast heeft katoen als voordeel dat het uitwasbaar is. Om de lifting straps op te frissen, was je deze met koud water en milde zeep. Zorg ervoor dat ze goed droog zijn voordat je ze weer gebruikt.

Virtufit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: