Zwarte Boksbal Reebok Combat -Speed bag

59,95
De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Zwarte Boksbal Reebok Combat -Speed bag

Gemaakt van zwaar leer, biedt de Reebok boksbal absolute nauwkeurigheid, bliksemsnelle snelheid en een lange levensduur. Waar je met een Combat bokszak kracht ontwikkelt, Verbeter je met de boksbal je snelheid en precisie. Het vereist focus, hand-oog coördinatie en uithoudingsvermogen. Het opnemen van de boksbal in je routine zorgt voor een fantastische cardiovasculaire training en is een uitstekende manier om stoom af te blazen en te ontstressen. Met 360 graden toegang, kan je de boksbal van alle kanten raken en je bewegingen daaraan aanpassen. Je moet dus wendbaar zijn en een goede reactiesnelheid hebben.
Trainen met de boksbal is een leuke vorm van boksen die je schouder en arm kracht daadwerkelijk verbetert en definitie aan de spieren toevoegt. Ongeacht leeftijd, geslacht of conditie is de boksbal een geweldig item voor iedereen. Boks training met een boksbal heeft een laag risico op letsel, al raden wij wel aan om wraps of bokshandschoenen te gebruiken.

Let op; De boksbal wordt leeg geleverd en dient opgeblazen te worden. Dit is mogelijk met elk (voetbal) pompje, of iets dergelijks.

• Heavy Duty leer
• Lichtgewicht
• Solid rebound mechanisme
• Gestikte panelen constructie
• Maat 35 x 13 x 7 cm
• Gewicht 390g

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571