Super Pro Combat Gear Warrior SE Lederen (Kick)Bokshandschoenen - Groen/Goud - 12 oz

69,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Goudkleurig Goud, Groen Goud

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Super Pro Combat Gear Warrior SE Lederen (Kick)Bokshandschoenen - Groen/Goud - 12 oz


Super Pro Combat Gear lederen Warrior kickbokshandschoenen
De Super Pro Kickbokshandschoenen zijn gemaakt van Buffalo leder zodat de handschoen soepel aanvoelen en zeer duurzaam zijn. De padding is hand gemaakt van een samenstelling van 3 verschillende soorten materiaal zodat het comfortabel aanvoelt aan je handen en ook de perfecte bescherming biedt. De handschoenen hebben een typische Thai Style pasvorm. De klittenbandsluiting zorgt voor extra stevigheid en comfort op je polsen. De binnenkant van de handschoenen is gemaakt van een soort fluweel waardoor de handschoenen uiterst comfortabel aanvoelen. De ideale handschoen voor de amateur en gevorderde.Super Pro Combat Gear staat al sinds 1978 bekend om haar buitengewoon goede kwaliteit. Dit komt doordat er geen concessies in materiaal keuze en comfort gedaan worden. De producten zijn constant doorontwikkeld door toonaangevende trainers en wereldkampioenen. Zij weten als geen ander aan welke eisen de producten moeten voldoen.
Voor welke vechtsporter zijn de Super Pro Combat Gear lederen Warrior kickbokshandschoenen geschikt?
Deze lederen (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor iedereen die een veilige, comfortabele en kwalitatieve kickbokshandschoen zoekt.De Super Pro Combat Gear lederen Warrior kickbokshandschoenen zijn geschikt voor thai/kickboksen, origineel boksen en K1.
In welke kleuren zijn deze handschoenen beschikbaar?
Deze handschoenen zijn beschikbaar in:- Zwart met wit- Zwart met roze- Wit met rood en blauw- Groen met goud- Zwart met rood en wit- Zwart met goud en wit- Wit met goud
Welke maat/gewicht handschoenen heb ik nodig?
Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden:Uw gewicht Maat < 25 kg 4 oz 25 - 35 kg 6 oz35 - 45 kg 8 oz45 - 55 kg 10 oz55 - 65 kg 12 oz65 - 85 kg 14 oz86 - 95 kg 16 oz> 96 kg 18 kgTijdens wedstrijden wordt normaal gesproken met 10 oz gevochten. Wilt u zwaarder trainen met meer gewicht op uw armen om het omhoog houden te trainen, neemt u dan een maat groter/zwaarder.
Voordelen van de Super Pro Combat Gear lederen Warrior kickbokshandschoenen
- gemaakt van Buffalo leder- klittenbandsluiting zorgt voor extra steun- super comfortabele en veilige padding - Thai Style pasvorm
Garantie
Op artikelen van Super Pro Combat Gear zit 1 jaar garantie op productiefouten.
Tips
Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.